Partnereink

Delifrance Logó

     

 

Delifrance, mint a sütőipari megoldások újítója, minőségi, és ízletes termékeket, továbbá az Ön üzleti modelljéhez leginkább alkalmazkodó megoldásokat kínál, a nemzetközi hálózat által nyújtott garanciákkal. Innovatív gasztronómiai és kereskedelmi megoldások éttermek, kávézók és kávéházak, büfék, kiskereskedelmi egységek..stb. számára.  A Horeca Partner Kft. és a Delifrance Hungária Kft. között létrejött stratégiai partneri kapcsolat keretében, egyedi árakkal,  és szortimenttel, kedvezményekkel várjuk szíves megkeresésüket.   

Akciós termék-, és árlista a HoReCa Partner vásárlói részére!

Kedvezményes áru termékek listája letölthető innen 

Legyen tagi partnerünk, hogy élvezze a mérsékelt piaci ár, és a minőségi szolgáltatás együttesen nyújtott előnyeit! 


         
 

Húspont, minden ami hús

     


A Ship’s Supply Budapest Kft. két alapító tagja, Kocsi Gábor és Szép Sándor, már a működésük legelején kitűzték maguknak a célt: első osztályú áru, kifogástalan minőség, megfizethető ár. Alapítva: 2000. Nagyon hamar felismerve a két alapító adta minőségi garanciákat, kezdetben három, majd 2002 óta 15, főként svájci, német és osztrák üzemeltetésű hajó kizárólagos budapesti beszállítójává lettek, ott, ahol a minőségi követelmények, a standard betartása még az árnál is fontosabb szerepet tölt be. 2003 – óta vállalják budapesti szállodák és hotelek, éttermek ellátását. Palettájukon éppúgy megtalálható legjobb minőségű, előhűtött és frissen vákuumcsomagolt dél  - amerikai marhahús, mint az Olaszországból származó tejes borjú húskészítmények, vagy éppen a konyhakészre vágott, kockázott, szeletelt, egalizált húsok. Kínálatukban szerepelnek még egyéb felvágottak, sonkák, mint például a Cottopronto, vagy a tradicionális prosciutto típusú sonkák, valamint konzerv és szárazáru készítmények.  

Cégünk a Horeca Partner Kft. , a Ship’s Supply Budapest Kft.- vel kötött stratégiai együttműködés keretében egyedi engedményekkel, havonta frissülő akciós árakkal, pontos szolgáltatásokkal, a gasztronómia és partnereink szolgálatában, várja szíves megkeresésüket!

Legyen tagi partnerünk, hogy élvezze a mérsékelt piaci ár, és a minőségi szolgáltatás együttesen nyújtott előnyeit!


         
 

Host Industria Chimica

       

Host Chemical Industy Olaszország első számú, de világviszonylatban is jelentős szerepet betöltő professzionális tisztítószergyártó vállalata, mely az ipari higiénia/tisztítás területén gyárt és fejleszt különböző higiéniai termékeket, elsősorban az élelmiszeripar, a vendéglátóipar és szállodaipar részére. A cég több mint két évtizedes tapasztalata lehetővé teszi, hogy a mindenkori aktuális szabályozásoknak eleget téve, és azokkal összhangban kínálja a higiéniai megoldásokat, legyen az mindennemű konyhai, szállodai takarítás/ housekeeping, mosodai tevékenység, felülettisztítás, vagy akár személyi higiénia. A cég felhasználói elsősorban azok az intézmények és cégek, amelyeknek a mindennapi működéséhez szükségesek a fokozottan magas fokú higiéniai megoldások (üzemi konyhák, szállodák, éttermek, kórházak, takarítócégek, élelmiszeripari vállalatok).  A cég termékeinek nagy előnye a piacon fellelhető más,  hasonló jellegű termékekkel szemben, a nagyfokú hatékonyság, az anyagok egyszerű kezelhetősége, továbbá az adagolóknak és a termékek alacsony árfekvésnek köszönhetően a gazdaságos felhasználás. A cég minden igényt kielégítő és mindent átfogó higiéniai rendszert kínál technikai támogatás (vegyszeradagolók), és folyamatos tanácsadás keretében. Küldje el részünkre ajánlatkérését a rend@horecapartner.hu email címre, hogy elkészíthessük Önnek üzletére szabott egyedi ajánlatunkat. 

Legyen tagi partnerünk, hogy élvezze a mérsékelt piaci ár, és a minőségi szolgáltatás együttesen nyújtott előnyeit!

 

         

Chef Market Logo

     

A Chef Market Zrt célja, hogy valamennyi konyhába élelmiszer-alapanyagot vevőpontra szállítva, ügyfelei részére időben biztosítson. 

Ügyfélközpontú szemlélete szolgáltatásainak vevőre szabott megoldásaiban teljesedik ki. Vevőköre a HoReCa szektorból és közvetve a lakosságból tevődik össze.

         

Zoo Café Budapest logo

     

 

"Állati jó hely" - szokták mondani közhelyesen. Jelen esetben tényleg így van... A tulajdonosok régi álma valósult meg egy helyen: az állat-,  és a vendéglátás szeretetéből, illetve e kettő ötvözetéből alakult, és nyílt meg Budapest V. kerületében, egy eldugott kis utcában a Fejér György utca 3. szám alatti kávézó, mely egzotikus szereplőivel (...az állatok), remek kiszolgálásával, mérsékelt áraival, ...és a Horeca Partner Kft. által beszállított szendvicsekkel (...Piadina), nagyon hamar megnyerte vendégei bizalmát. Kell ennél több a sikerhez? Szerintünk nem...!


         
 

Chupito logo

     


Nem tudod hol kezd az estét? Mi megmondjuk Neked! Keresd a Chupito bár-t, egy igazi Warm-UP helyet, a VII. kerület Wesselényi utca 11. szám alatt, ahol fantasztikusan kreatív mixerek keverik/kavarják a lángoló shot-okat. Nyáron a teraszon fogyaszthatod kedvenc borodat, beülhetsz barátaiddal egy finom kávéra, rég nem látott cimboráddal egy jéghideg habos sörre, és fogyaszthatod kedvenc Panini szendvicsedet, melyet természetesen Mi szállítunk, Nekik, a Te örömödre.


         
 

Figaro kert

     

 

Budapest, XIII. kerület, Katona József utca - Visegrádi utca sarok, Újlipótváros.

Képlet: Egy "szocreál" betonmedence, benne aranyhalakkal. Cipő alatt recsegő murva, egy bauhaus tűzfal, pár színes pad és asztal, napernyők. Jó értelemében: megszállott tulajdonos. Sakktábla, sőr, rosé fröccs, Panini,Piadina, Focaccia. Ennyi..!   = Figaró Kert...   


         

 

Kultúr macska kávézó, Veszprém, Cultur Cat logó

       

Veszprém új látványossága, egy kávézó, egy meghitt környezet, egy barátságos „ambient”. Szülők, baráti társaságok találkozóhelye, gyerekek játszótere, egy családi vállalkozás, és egy igazán jó ember, megvalósult régi álma. …, és a teljes szendvics szortiment: Piadnia, Panini, és az egyik kedvencünk a Belga Waffel… 

8200,Veszprém, Madách utca 13


         

Vinolia café utcakép

     

 Azt mondják, a Vinolia Café egy jó hely...:

"Érdemes betérni!!! Kedves fogadtatás, finom forró csoki!!!!!!", vagy 

"Kedvesek a felszolgálók, jó a borkínálat.", vagy 

Fantasztikus hely!!!Isteni Borok,kedves felszolgàlàs"

 ...írták, sokan...

Budapest, Belváros, annak is a szívében, fantasztikus kilátással az Erzsébet- hídra, és a Gellért hegyre. (V. kerület, Duna utca 3.) Kávézó, Kávébolt, Borozó, Borbolt. Panini szendvics menüben felszolgálva, isteni, Lamborghini kávéból főzött Cappuccinoval. 


         

Legfelsőbb Beeróság logó

     

"Maharadzsa, Ütős favágó, Vári nővérek, Betyár király...", Hogy mi a közös bennük? Természetesen az hogy mindegyik egy isteni finom kézműves sör névjegyei, és nem máshol kaphatók, mint Budapest legfiatalabb "sörszentélyében" a Legfelsőbb BEERóság - ban. Hol is lehetne megfelelőbb helyen a melegen tálalandó szendvicseink, mint ezen intézményben. Pilseni sör mellé egy pikánsan csípős Piadina Pepperone , lager tipusú sörök mellé egy "Piadina con Salame Napoli Dolce", gyümölcsös sörök mellé pedig Piadina Quattro Formaggi az ajánlatunk.

És mindezt hol? 1074.Budapest, Dohány utca 20.

         

Forgács terasz logo

     

Hogy hogyan lehet életet "lehelni" egy vidéki város határában található garázssor egyik épületébe, és üzemeltetni azt eredményesen - a városka lakóinak nagy örömére -, arra a példa a Várpalotán méltán közkedvelt "Forgács Terasz" a Körmöncbánya úti garázssoron, annak is a legvégén, a kiserdő mellett. Jót bulizni hétvégenként, hétköznap beülni a hangulatos teraszra egy "pofa" sörre a barátokkal és meccset nézni, és persze enni, enni, enni a megannyi finom szendvicset...

Várpalota, 8100, Körmöncbánya út 429/A/3

         

Leier Autó Kft. logó

     

A győri Leier Autó Kft. BMW és Hyunday autókereskedése, a város autókereskedései közül - van jócskán - talán az egyik legjobbikának mondható. Színvonalas kávézó várja a látogatókat, vásárlókat, érdeklődőket. A finom kávékülönlegességek mellé könnyen befért bármelyik szendvics a kínálatba, melyekre nem csak a vendégek, hanem - és ezt biztos forrásból tudjuk - már az ott dolgozó kollégák is "rákaptak". 

Győr, 9024. Szauter Ferenc utca 9.

         
Mauro Kávé      

 

Tudta? Egy jó pár éve itthon is kapható már a Mauro Kávé, mely sok-sok éves gyártási tapasztalatát gyűjtötte, és a megszerzett tapasztalatát sűrítette össze, melyek a ma kapható Mauro kávékeverékekben jelennek meg. Magyarországon a Veritas borkereskedés emelte megfelelő rangjára a Mauro brand-et, a kávéfogyasztók nagy örömére, továbbá tiszteletre méltó státuszt ért el az évtizedek folyamán a többi nagy kávé brand között. Kávézóknak, kávéházaknak ajánljuk a márkát, melynek know-how -ja remekül passzol szendvics termékeinkhez. 

Kapcsolat:

Mauro Magyarország Kft.; 1033 Budapest,Szőlőkert köz 2.

Tel.:(1) 341 3174; 


         

Pletycafé logó

     

2014 - ben nyitotta meg kapuit, a festői környezetben található Pannonhalmi apátság lábánál, a település főterén található Pletycafé, mely nagyon rövid időn belül lett nem csak a helyiek, de az hely nevezetességeit látogató turisták kedvenc kávézója. Egy borongós őszi napon megrendezett Pannonhalmi bornapokon ismerkedtek a nagyon kedves és bájos dolgozó hölgyek és szorgos urak szendvicseinkkel, és onnantól kezdve "rákattantak", függőek lettek. De nem csak ők, vendégeik is dicsérő szavakkal méltatták munkánk "gyümölcseit", panini-ket, és piadina-kat.

Elérhetőségek: 

Pannonhalma, Váralja u. 2.    PLETYCAFÉ

         
Cat café Budapest        

Részlet a Cat Café web oldaláról:

"Nem sokkal az után, hogy Európában megjelent a „Cat Café”azaz a macskás kávéház fogalma, Budapesten is megnyitottuk kávézónkat, ahol ötvöztük az állatvilág eme szépségeit a kávézás szertartásával Budapest szívében, a hatodik kerületben, a Szent István Bazilika és a Belváros közelében. A hozzánk betérő kedves Vendégek számos forró italból, üdítő italból és alkoholos készítményekből, valamint süteményekből és melegszendvicsekből választhatnak. Lehetőséget kínálunk privát rendezvények, születésnapok, névnapok és egyéb alkalmak lebonyolítására.

 

A kávézó készséges személyzete és a házirend segít abban, hogy a lehető legnagyobb élményben legyen részük, ha szabadidejüket nálunk töltik el. Szeretettel várunk mindenkit, aki szereti a cicákat és vállalkozik egy nem mindennapi élményre"


         

Ibero Star Hotel

      Iberostar Grand Hotel Budapest - Boutique Hotel          
 Joy Café      

Kávézónkat 2014-ben azzal a szándékkal nyitottuk meg, hogy a környéken lakó és dolgozó nagyközönséget a lehető legmagasabb színvonallal és minőséggel szolgáljuk ki!
Baráti hangulat, trendi desing, kiváló és állandó minőség!
A számtalan koktélspecialítás, a magas színvonalú italválaszték minden igényt kielégít!
A Joy Caffe Pestszentimre kedvelt találkozóhelye, legyen szó üzleti megbeszélésről, randevúról vagy egy focimeccs végig izgulásáról,
Kávézónk ideális helyszíne családi összejöveteleknek, születésnapi partyknak, rendezvényeknek!
Egyedi kívánságokat és elképzeléseket is szívesen megvalósítunk!
Keressen minket elérhetőségeinken,
állunk szíves rendelkezésükre!

FORRÁS: FB

         
 SilverLine Cruises       Ha Budapesti Hajózás, akkor Silverline Cruises. Kulturális kaland, gasztronómiai élmény egybekötve egy csodálatos hajós városnézéssel          
 Pilvax Bár      

Amivel többet nyújt a Pilvax Bár (CEGLÉD): - igényes környezet - minőségi termékek - kedves kiszolgálás - megfizethető ár..

Forrás: FB

         
 Manna kis bolt hálózat      

Manna ABC-t 2 fiatal indította el 2005-ben. Azóta eltelt 12 év, és 11 új éjjel-nappali nyitva tartású üzlettel bővült a hálózat. Immáron 12 non-stop élelmiszer boltot és 3 trafikot üzemeltető családi vállalkozás lett.

mannaabc.hu

         
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                 
Regisztráció típusa
Ha jelszóemlékeztetőt kérsz, elküldjük neked emailben az ide beírt szöveget.
Székhely
Alapértelmezett szállítási cím

(Kis- és nagybetűkre nem érzékeny.)
Ellenőrzőkép Új kép kérése

 

Tisztelt Érdeklődő, Tisztelt Kolléga!

A Captcha kitöltése után küldje el érdeklődési/csatlakozási szándékát részünkre, hamarosan keresni fogjuk egyeztetés céljából.

Köszönjük!

  • Panini szendvics banner
  • Belga Waffel
  • fagyasztott pizza a horeca partner kft.-től
  • Piadina szendvics banner